Az őszi szortírozás közben kemény, dörzsis törölközők akadtak a kezedbe? Szinte naponta cseréled a törölközőket, mert a gyakori kézmosástól hamar bebüdösödnek? Esetleg még az őszi nagytakarítás után is úgy érzed, valami hiányzik fürdőszobád harmóniájához? Olvass tovább, ismerd meg a Belstilo legpuhább prémium törölközőit és színezd újra a fürdőszobádat őszi törölközőárnyalatokkal!

Új, puha és könnyű Belmanetti pamut törölköző

Amikor vendégek érkeznek hozzád, általában első dolguk kezet mosni. Ősszel ez nemcsak a bacik és a vírusok miatt fontos, hanem azért is, hogy a hideg utcáról betérve meleg vízzel és egy puha törölközővel kényeztethessék száraz és a széltől kipirosodott kezeiket.

A Belmanetti puha és könnyű, 50 x 90 cm-es pamuttörölközője igazi élmény a bőrnek. A prémium minőségű pamut a szálak vastagságának és hosszúságának köszönhetően nem csupán kellemes tapintású, de szuper nedvszívó képességgel is rendelkezik. Így ha vendégeid egymás után is mosnak kezet, a törölköző akkor sem fog átázni és bebüdösödni.

A 4 elérhető szín közül 2 gyönyörű őszi árnyalat:

  • az ősszel is élettel teli, nyugtató zöld
  • és az őszi meleg bézs-barna.

A te fürdőszobádba melyik passzolna jobban?
Derítsd ki ITT »

Belmanetti bambusz-frottír törölköző díszes szegéllyel

A Belmanetti törölközők évek múltán is puhák és szépek maradnak. Ezt a tulajdonságukat a pamut-frottír szálakkal kevert bambusznak köszönhetik, amely kellemesen puha, többszöri mosás után sem fakuló felületével dörzsölés nélkül is könnyedén szívja fel a nedvességet bőrödről.

A 60%-ban pamut és 40%-ban bambusz Belmanetti törölközők optimálisan ötvözik a két anyag legjobb jellemzőit. A pamut puhasága, valamint a bambusz kiemelkedő nedvszívó képessége és természetesen antibakteriális tulajdonsága sok-sok éves használat után sem változik.

A Belmanetti bambusz-frottír törölközőjét különleges, négyzetes díszítőszegéllyel vásárolhatod meg a Belstilo webshopból. A 3 féle méret pedig lehetővé teszi, hogy szettként vagy más-más színekben vásárold meg vadiúj arctörlődet (30 x 50 cm), kéztörlődet (50 x 90 cm) és fürdéshez használt törölköződet (70 x 140 cm).

A Belmanetti bambusz-frottír törölközőjét a Belstilo kínálatában 4 db őszies árnyalatban választhatod ki otthonodba: a visszafogott krém és az univerzális bézs mellett a különleges galambszürkében és akár egy merészebb, élénkebb barna színben.

Neked melyik a kedvenc árnyalatod?
Nézd meg ITT »

Belmanetti bambusz-frottír törölköző elegáns hímzéssel

Ha fürdőszobádban is a klasszikus mintákat kedveled, a Belmanetti vastag sávban elegáns, geometrikus mintával díszített törölközőjét imádni fogod.

A Belmanetti bambusztörölköző

  • sok mosás után is ugyanolyan puha és kíméletes marad a bőrödhöz,
  • finoman felitatva is maradéktalanul eltávolítja testedről a nedvességet,
  • antibakteriális összetétele miatt nem okoz bőrirritációt és viszketést,
  • vírusos időszakban is friss és higiénikus marad.

A selyemfényű Belmanetti bambusz-frottír törölközőt választva ráadásul nemcsak fürdőszobádat díszítheted, de még bolygónkkal is jót teszel majd. A pandák kedvenc eledeleként ismert bambusz ugyanis egy olyan gyorsan növő növény, amely növényvédőszerek és külön öntözés nélkül termeszthető.

Készíts ki egy 50 x 90 cm-es Belmanetti bambusztörölközőt őszies, szürke árnyalatban ottalvós vendégeid ágyára, hogy igazi hotelélményben lehessen részük az otthonodban. Hidd el, nem győzik majd kérdezni, hogy hol szereztél be egy ilyen puha és esztétikus kiegészítőt.
Kattints IDE »

Belmanetti pamut-frottír törölköző különleges csíkokkal

A Belmanetti egyszínű pamut-frottír törölközőjét vízszintes, hurkolt csíkok díszítik, amelyek szálhosszúságtól függően váltakoznak a fürdőlepedő egészén.

A törölköző gyártása során a bambusz prémium pamutszálakkal egészül ki, így az eredmény egy hosszú évekig tartós és garantáltan dörzsölésmentes spa-élményt nyújt a bőrödnek.

A Belmanetti visszafogottan csíkozott pamut-frottír törölközője krém színben tökéletes választás a kuckózós, nyugodt, őszi hangulat megteremtéséhez a fürdőszobádban. A bambusz szálak természetes fénye miatt pedig akár az ünnepi időszakra hangolódáshoz is szuper kiegészítő lehet.
Nézd meg ITT »

Belmanetti bambusz kádkilépő

Fürdőszobád harmóniáját legegyszerűbben úgy teremtheted meg, ha egymáshoz passzoló textíliákat és kiegészítőket választasz. Az őszies törölközőárnyalatok mellé praktikus lehet egy színben passzoló bambusz kádkilépőt is beszerezned.

A Belmanetti bambusz kádkilépő a felhasznált prémium bambusz-pamut mixnek köszönhetően extra nedvszívó képességgel és luxusérzetet adó selymes fénnyel rendelkezik.

Az 50 x 80 cm-es, krém vagy bézs színben választható kiegészítőt használhatod hagyományos fürdőszobaszőnyegként, de akár fürdés utáni kádkilépőként is. Mivel a bambusz természetesen antibakteriális és gombaellenes, lábaidat mindig higiénikus és friss felületre helyezheted.

Már csak ez hiányzik a fürdőszobádból?
Kattints IDE érte »

 

Úgy érzed, máris sikerült kiválasztanod vadiúj törölközőidet az őszre?
Ne késlekedj, rendeld meg őket még ma »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.