Folyton fázós szeretteidnek igazán könnyű és hálás feladat ajándékozni. Főleg idén, amikor a Belmanetti új kollekciójának kifejezetten az otthoni libabőrös reggelekkel és estékkel való leszámolás a célja. Ebben a cikkben most 5 pihe-puha ajándékötletet gyűjtöttünk össze, amivel garantáltan mosolyt csalhatsz ajándékozottaid arcára. Olvass tovább és csempészd idén a kuckózás élményét a karácsonyfájuk alá.

1. Bambusz köntösök nőknek és férfiaknak

A Belmanetti új téli kollekciója fazonok és színek tekintetében is merész és emlékezetes ajándékokat tartogat. Az élénk árnyalatokat és a különleges színeket könnyű kiszúrni a fa alatt, így már az első felvétel előtt belophatják magukat viselőjük szívébe.

Édesanyád vagy legjobb barátnőd öröme viszont csak akkor lesz igazán nagy, amikor végre belebújik vadiúj köntösébe. Az új kollekció geometrikus és állatos mintával elérhető női köntöse cipzáras és megkötős fazonban is egyaránt tökéletes ajándék a legfázósabbaknak. 70% bambuszt tartalmazó belső rétege természetesen antibakteriális, így az érzékeny bőrűek is bátran viselhetik, a külső plüss réteg pedig gondoskodik a meleg benntartásáról.

Ha pedig férfi szeretteid téli hétköznapjaiba is szeretnél egy kis melegséget vinni, akkor a Belmanetti uniszex köntöse a tökéletes választás. Lepd meg párodat, öltözzetek össze és élvezzétek a két ünnep közötti lustálkodós időszakot vadiúj bambusz-velúr köntöseitek kényelmében. Így nemcsak a ruhadarab lesz igazi ajándék, hanem az is, hogy mennyire jól fogtok együtt kinézni benne.

2. Természetes fürdőszobai kiegészítők, avagy bambusz törölközők és kádkilépő

A törölköző minden otthon alapkelléke, de meglepő, milyen sokáig halogatjuk egy-egy új darab vásárlását. Gyakran mire eljutunk odáig, hogy törölköző-vadászatra indulunk a boltba, az otthoniak felülete már bolyhos, kemény és bőrünk számára elviselhetetlenül dörzsis.



Ajándékozz idén hotelminőségű fürdőszobai élményt szeretteidnek a Belmanetti bambusz-pamut törölközőivel, amelyek a lehető legjobban ötvözik a két anyag előnyeit.

A Belmanetti bambusztörölközők

  • a sokadik mosás után is ugyanolyan puhák és kíméletesek maradnak a bőrödhöz,
  • kiemelkedő nedvszívó képességüknek köszönhetően gyengéd felitatással is maradéktalanul eltávolítják testedről a vizet,
  • antibakteriális összetételük miatt még a legérzékenyebb bőrön sem okoznak irritációt és viszketést,
  • vírusos időszakban is frissek és higiénikusak maradnak.

Ugye milyen jól hangzik? Válassz szeretteidnek bambusztörölközőt még ma négyzetekkel díszített szegéllyel vagy modern, geometrikus díszítővarrásokkal.

Ha pedig még tovább fokoznád az otthoni luxus élményét, egészítsd ki a törölközőket egy univerzális árnyalatokban elérhető bambusz kádkilépővel is. Ez a kiegészítő anyagösszetételének köszönhetően jelentősen nedvszívóbb, mint a hagyományos pamut fürdőszobai szőnyegek és akkor is higiénikus és száraz tud maradni, ha a család apraja-nagyja közvetlenül egymás után végzi el esti fürdőszobai rutinját.

3. BeGreenie - a bambusz sport kollekció aktív szeretteidnek

Barátnőd folyton az edzőtermi sikereiről mesél neked? Egy közeli rokonod épp most kezdett bele az életmódváltásba? Akkor szinte nem is lehet kérdés, mi kerüljön idén a karácsonyfájuk alá.

A Belmanetti BeGreenie kollekciójában olyan különleges, kifejezetten edzéshez tervezett ruhadarabok kaptak helyet, amelyek egyszerre nyújtják viselőjüknek a bambusz és az organikus pamut páratlan puhaságát és összes előnyét.

A bambusz szinte verhetetlen alapanyag az edzőruhákhoz, mert

  • hatékonyan eloszlatja a felesleges nedvességet, így higiénikusabb edzésélményt kínál,
  • remek légáteresztő, ezért sokkal frissebbnek érezheted magad testmozgás közben,
  • természetesen anti-bakteriális tulajdonsága miatt végre búcsút mondhatsz az edzés közben keletkező kellemetlen szagoknak,
  • thermo control anyagösszetételének köszönhetően télen és nyáron is az optimális hőmérsékleten tartja testedet,
  • természetes eredetű, hihetetlenül puha anyag, ezért érzékeny bőrűként is maradéktalanul élvezheted benne az edzés minden pillanatát, anélkül, hogy a ruha kidörzsölné a bőrödet.

4. Bambusz melegítő a leghűvösebb napokra

Ha idén karácsonykor valami igazán hasznos ajándékkal lepnéd meg szerettedet, egy minőségi bambusz melegítővel nem lőhetsz mellé. A Belmanetti nőies otthoni szettjei tökéletesek az új évre készülődős, nagytakarítós időszakra és egész télen kellemesen melegen tartják viselőjüket.

A Belmanetti vadonatúj garbónyakú összeállításával ugyanazt a hatást érheted el a kényelem terén, mint sok-sok ruhadarab súlyos rétegezésével, közben mégis elegáns maradhatsz. A kétrészes bambusz szett kiemeli tested formáinak szépségét, a nadrág tágas zsebeiben pedig bármikor felmelegítheted fázós kezeidet.

A márka bambusz-plüss, kétféle szürke árnyalatot ötvöző melegítő ruhája pedig nem véletlenül a Belstilo webshop egyik legnépszerűbb darabja. Segítségével lezser eleganciát, utánozhatatlan mozgásszabadságot és kellemesen meleg viseletet ajándékozhatsz a legnőiesebb szeretteidnek.

5. Bambusz fehérneműk a legfázósabbaknak

A téli, érzékeny időszakban nagyobb a felfázás és a megfázás kockázata. Jó, ha ilyenkor a réteges öltözködés mellett már az alapokra odafigyel az ember. Ehhez igazán figyelmes ajándék egy olyan fehérnemű, amely melegítő anyagösszetételével nemcsak a téli sportok és kirándulások szerelmeseinek szuper aláöltöző, de a rokonlátogatások és karácsonyi vásározások alkalmával is melegen tartja majd az érzékeny területeket.

Lepd meg szeretteidet a Speidel bambusz fehérneműivel, amelyek bársonyosan puha anyagukkal, természetesen légáteresztő és szagmentes kivitelükkel bőrbarát és páratlanul kényelmes alapot szolgáltatnak egy téli szetthez.

A márka kínálatában a menta színű csipkés alsótól kezdve, a minden nő ruhatárában must-have rózsaszín trikón át, a fekete és krém színű alsókig minden alapdarabot megtalálsz.


Szerezd be időben legfázósabb szeretteid ajándékait!
Nézz körül a Belstilo kínálatában most »

Idén egy hasznos, mégis humoros ajándékot rejtenél rokonod vagy barátod karácsonyfája alá?
További szuper ötletekért kattints IDE »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.