A 2022-es téli trendek főszereplői a 2 az 1-ben köntösök és melegítők, amelyek egyszerre kapcsolják össze az otthoni wellness pillanatait, a ház körüli sürgés-forgást és a kanapén sorozatozós, pihenéssel töltött délutánokat a pörgős életet élő, modern nők életében. Olvass tovább, találd meg a kedvencedet a Belmanetti legújabb kollekciójában és előzd meg még ma a hűvös esték libabőrös érzését nehéz, réteges öltözködés nélkül.

2 az 1-ben köntösök és melegítők sportosan sikkes fazonokkal

Egyik pillanatban még nyakig benne vagy a takarításban, a másikban pedig már jól megérdemelt pihenésedet töltöd a kanapén egy bögre forró ital társaságában? A Belmanetti idei kuckózós kollekciójában ez a kettősség olyan lezseren elegáns darabokban jelenik meg, amelyek minden otthoni tevékenységhez komfortos viseletet biztosítanak számodra.

Belmanetti női bambusz-plüss melegítőruha

A Belmanetti női bambusz-plüss melegítő ruhája kétféle szürke árnyalatot ötvöz, ezzel pedig már első látásra árulkodik viselője egyediségéről. Az anyagösszetételben fellelhető bambusznak köszönhetően ez a melegítő nemcsak selymes fénye és ellenállhatatlanul puha tapintása miatt különleges, hanem még súlyos plusz rétegek nélkül is képes teljesen melegen tartani a testedet.

A természetes anyagból készülő ruha regular fit szabásának köszönhetően minden testalkaton nőiesen mutat. Tágas külső zsebeivel pedig már első alkalommal belopja majd magát a szívedbe: fázós kezeidet pillanatok alatt felmelegíti, az influenzaszezonban elegendő helyet biztosít a betegséggel járó szinte megszámlálhatatlan zsebkendőnek és fülhallgatód is mindig kéznél lehet majd, ha már most karácsonyi slágerekkel hangolódnál az ünnepi időszakra.

Nézd meg ITT »

Belmanetti modál női cipzáras köntös

A Belmanetti modál anyagból készülő 2 az 1-ben köntös és melegítő ruhájával igazi hercegnő lehetsz a lakásod falai között.

A bükkfából készülő prémium minőségű modál egy fantasztikus anyag, ami

  • természetesen kiváló légáteresztő képességével mindig száraz és meleg érzést biztosít a bőrödnek,
  • többszöri mosás után is újszerű állapotban tartja melegítőruhád színét és alakját,
  • szuperlágy, sima és selymes tapintása miatt egy egészen új szintre emeli az otthoni kuckózásod minőségét.

A térd alá érő modál női cipzáras köntös 120 cm-es hosszával a legfázósabbak komfortérzetét is garantálja a téli hétköznapokon. A melegítőruha elején végigfutó cipzár szetted praktikusságát, a visszafogott galléros megoldás, valamint a mandzsetták színben passzoló díszítései pedig kifogástalan megjelenésedet garantálják.

Kattints IDE »

Gombos vagy cipzáros? Csak rajtad áll

A klasszikus gombos stílusok vagy a sportos cipzáros megoldások híve vagy? Bármelyiket is választod, a Belmanetti 2022-es téli kollekciójában egészen biztosan megtalálod álmaid melegítőjét.

Belmanetti bambusz-plüss hosszú gombos galléros köntös

Megérkezett a webshopba a Belmanetti egyik legkülönlegesebb 2 az 1-ben köntös és melegítője, amely teljes hosszán végigfutó, csillogó és színben passzoló gombjaival azonnal megragadja a szobában tartózkodók tekintetét. Kifinomult külsődről nemcsak nőies szabása, de a választható pasztell rózsaszín és bézs árnyalatok is gondoskodnak.

A hosszú bambusz plüss köntös tökéletes választás a téli kézműveskedős estékre. A feltűrt ujjak semmilyen formában nem akadályoznak meg a teendőidben, a tágas zsebekben pedig elrejtheted a kötögetéshez szükséges fonalakat, a horgolótűidet, gombjaidat, színes filceidet, vagy az ollót, amely máskülönben könnyen eltűnne az asztalon található papírrengetegben.

Nézd meg ITT »

Belmanetti galléros, cipzáros bambusz-plüss női köntös extra hosszú szabással

A Belmanetti cipzáros újdonsága a maga 130 cm-es fazonjával az egyik leghosszabb modell a Belstilo kínálatában. Extra szabása mellett puha, szőrmés hatású gallérjával is kuckózásra csábít, úgyhogy ne lepődj meg, ha párod többször szeretne majd összebújni és filmezni veled, ha ilyen pihe-puha és meleg ruhadarabba csomagolod magad.

A Belmanetti extrahosszú bambusz-plüss melegítője 36-50-es méretig és óriási színválasztékban elérhető:

  • az élénk brandy-rózsaszínnel vidámságot csempészhetsz a mindennapjaidba,
  • a sejtelmes sötétmagentával a maximumra tornázhatod az önbizalmadat,
  • a különleges éjszínkéket párod is szívesen kéri majd kölcsön tőled,
  • az univerzális szürke mindig tökéletesen passzol majd a fürdőszobádba,
  • az ünnepélyes mályva pedig bearanyozza majd a téli készülődés pillanatait.

Válassz ITT »

Térd fölé érő melegítőruhák minden otthoni tevékenységhez

Legyen szó a szezonális nagytakarításról vagy egy lustálkodós, olvasós délutánról kedvenc forró italod társaságában, a Belmanetti melegítőruháival egészen biztosan nem lősz majd mellé.

A Belmanetti különleges, kék-fekete colorblock részletekkel díszített modál melegítőruhája például egyszerre kelt modern és letisztult hatást. A 90 cm-es, térd fölé érő, egyenes szabás nemcsak az alacsonyak kedvence lesz, de még a home office-ban dolgozók szívét is garantáltan megdobogtatja majd. Fazonja miatt ezzel az egyetlen ruhadarabbal produktívabbnak érezheted magad, mintha egy egyszerű pizsamában vagy egy szoros melegítőszettben dolgoznál. Ha pedig napközben befut hozzátok egy futár vagy egy szerelő, egy legginsszel kombinálva őt is bátran fogadhatod majd.

A Belmanetti bambusz-velúr női melegítőruhája egyszerű, de nagyszerű választás, amelyben a minimalista dizájn exkluzív részletekkel párosul. A különleges Double Face technológiának köszönhetően bőröd a természetes és anti-bakteriális bambusszal találkozik, a ruha külső oldala pedig olyan habos poliészter, amely mindig melegen tart majd.


Álmaid 2 az 1-ben köntöse és melegítője már a Belstilo webshopban vár rád!
Nézd meg az új kollekció összes darabját ITT »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.