Sokáig gondoltuk, hogy teljesen normális és természetes, hogy a törölköző gyorsan elveszíti puhaságát, sprőddé, szúróssá válik. Hiszen extra igénybevételnek van kitéve, napi szinten - akár többször is - használjuk, legalább hetente mossuk és Magyarországon a víz is nagyon kemény. Aztán kipróbáltuk a Belmanetti bambusz-frottír törölközőket, és minden megváltozott.

A Belmanetti törölköző évek múltán is puha és komfortos marad, nem fakul, dörzsölés nélkül is könnyedén szívja a nedvességet, miközben szinte simogatja a bőrt. A titok nyitja pedig nem az öblítő, nem a mosószer, nem a vízlágyító, de még csak nem is a szárítógép. “Csupán” az összetétel: a bambusz. 

A pandamacik kedvenc csemegéjeként elhíresült bambusz egy gyorsan növő növény, amely természetes kártevő híját növényvédőszerek nélkül termeszthető. A ruházati iparban használt bambuszszálat a növény belsejében lévő cellulózból készítik, majd 100%-os tisztaságú pamut frottírszállal keverve használják a Belmanetti törölközők készítéséhez.

A bambusz és a frottír házasítása azért jó megoldás, mert a 2 kiváló minőségű alapanyag tulajdonságaival egymást kiegészítve és erősítve egy igazán tartós, puha és minőségi termék születik. 

A bambusz természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonságú, ami fontos szempont járványidőszakban. Hosszabb ideig őrzi meg frissességét, nem büdösödik, nem veszi át más ruhaneműk szagát. Kiváló lélegzőképességének köszönhetően gyorsabban szárad, még úgy is, hogy a méretének akár háromszorosát is képes felszívni. A pamut is kiváló nedvszívó, a bambusszal kevert törölköző így igazán komfortos fürdőszobai kiegészítőd lesz. 

A Belmanetti bambusztörölköző

  • sok mosás után is puha marad, élmény vele minden egyes törölközés, 
  • meleg érzete télen és nyáron is komfortos, 
  • finoman felitatva is nagyon jól szívja a nedvességet, 
  • kiváló anyagösszetétele miatt nem viszket tőle a bőr, 
  • vírusos időszakban is higiénikus a használata,
  • elegáns, fényes anyaga luxusérzetet ad, 
  • ajándéknak is tökéletes választás. 

4 új gyönyörű élettel teli árnyalat a kínálatban

A Belmanetti 9 kedvenc színe mellé, most további 4 életteli teli árnyalat költözött. A 60% pamut és 40% bambusz összetételű új kollekció mályva, világosmályva, kék és szürke színekben mutatkozik be. 

A 70x140 cm-es és 50x90 cm-es méretekből könnyedén összeállítható a mindennapi használathoz szükséges kollekció, ami akár szaunázáshoz vagy wellness-hez is jó választás. 

Nézd meg az új kollekciót és válaszd a fürdőszobádba leginkább passzoló árnyalatot!

Kezdd ITT »

 

2021 szeptember 09 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.