Itt az őszi, ideje elővenni a puha, meleg és kényelmes köntöst a gardrób mélyéről. Ha meguntad, kinyúlt, már nem tetszik a színe vagy egyszerűen már nem szereted, akkor a legjobb helyen jársz. Segítünk kiválasztani az idei ősz új kedvencét. Gyere, találjuk meg együtt a tökéletes köntöst.

Az anyag

A köntösválasztás első és legfontosabb szempontja a számodra ideális alapanyag meghatározása és kiválasztása. Mielőtt azonban nagyon elmélyülünk a témában, tedd fel magadnak a kérdést: Mennyire vagyok fázós?

Ha erre a válaszod: naaaagyon, akkor neked mindenképpen a puha, vastag, meleg hatású köntösöket javasoljuk. Ebben az esetben a puha, habos mikroszálas anyagból készült wellsoft köntösök, a vastag velúr köntösök, a vastagabb frottír köntösök és a bambuszköntösök között keresgélj. Ezek az anyagok kellően vastagok ahhoz, hogy esténként melegen tartsák a tested, de biztosan nem izzadsz majd alattuk. Viselésü könnyed, simogató. Szuper érzés. 

Ha nem vagy fázós, akkor válassz a puha, vékony pamut, plüss, modal és vékony pamutköntösök közül. Ezek az anyagok önmagukban is vékonyabbak, így akkor is kényelmes viseletek, ha nem vagy fázós, de az esti fürdő után szívesen magadra kapnál valamit. Ezeket az anyagokat ajánljuk wellnessezéshez és szaunázáshoz is.

A hossz

A Belstilo kínálatában természetesen rövid és maxi köntösöket is találsz. Sőt, kínálatunkat térdig érő fazonokkal is bővítettük. A hűvösebb őszi, téli estékre talán a hosszú fazonok praktikusabbak, ezekben a hosszú köntösökben biztosan nem fázik majd a combod és a lábszárad sem. 

A fazon

Nagy kedvencek az unisex köntösök, amelyek fazonjukat tekintve női és férfi változatban is ugyanolyanok és színük is megegyezik. Így jó ajándék lehet akár pároknak is. 

Ha viszont nőként ragaszkodsz a csajosabb, trendi megjelenéshez, akkor válassz csinosabb, szűkített fazont. Így a nap minden percében divatosan leszel. 

A díszítés

Ha az egyszerűség híve vagy, akkor a dekorációt mellőző köntösöket ajánljuk.

Ha viszont szerinted az apró részletekben rejlik a lényeg, akkor imádni fogod az elegáns szaténszalaggal, a gyönyörű csipkékkel, berakásokkal és mintákkal díszített fazonokat. 

Az ár

Ha pedig új beszerzés, akkor az ár mellett sem mehetünk el szó nélkül. A Belmanetti köntösök kiváló minőségű alapanyagokból, hazai gyártásban, hazai szakemberek kezei között készülnek. Az áruk mindezt és minden egyes kellemes estét, puha és meleg érzést, simogató ölelést hűen tükröznek, amelyet ezekben a köntösökben töltesz majd. 

Lepd meg magad egy stílusban, fazonban, színben és anyagban hozzád illő köntössel, most akár 20% kedvezménnyel! Kezdd itt »

2021 szeptember 23 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.