Ahogy hűvösebbre fordul az idő máris vacogsz a paplan alatt? Ilyenkor még korai elővenni a vastag takarót. Hiszen hiába fázunk este, borzasztó az éjszaka közepén arra ébredni, hogy izzadunk a meleg takaró alatt. Az átmeneti időszak nemcsak az utcai öltözködésben, de alvás tekintetében is feladja a leckét. Mutatunk néhány szuper kényelmes alvóruhát, amivel az átmeneti időszakban is pihentető és kellemes lesz az alvásod.

Ahogy az utcai öltözködésben, az éjszakai viselet kiválasztásában is a fokozatosság a cél, engedd, hogy a tested alkalmazkodjon a megváltozott hőmérséklethez. Ne ess abba a hibába, hogy már az első fázós este a legmelegebb, téli plüsspizsamát veszed elő. 

A laza, spagettipántos hálóingek után könnyű váltás lesz könnyed trikóra és laza rövid nadrágra cserélni a hálószettet. Ha nyakig a takaró alá bújva alszol éjjel, akkor az első hetekben ez bőven elég lesz.

Ha ezt még kevésnek találod, akkor a trikós verziók helyett válassz rövid ujjú, rövid nadrágos pizsamákat. Ezek a típusok melegen tartják a takaró alól kikandikáló vállakat, ezzel fokozzák a melegérzetet. Az Admas vidám mintás pizsamái 55% pamutból és 45% poliészterből készülnek. Lengék, kényelmesek, nem szorítanak és a hűvösebb nyári estéken is csak pontosan annyira melegítenek, amennyire szükséges. Ezt a fazont bátran ajánljuk ajándékba is. Prémium doboza megkönnyíti a csomagolást, változatos mintáival és színeinek hála pedig praktikus, mutatós és divatos ajándék válhat belőle. 

Azért is kedveltek ezek a típusok, mert divatos fazonjuk miatt nemcsak az ágyban, de akár napközben otthoni viseletként is hordhatók. Éljen a home office!

A karod mellett a lábad is egyre jobban fázik esténként? Az átmeneti női pizsamák következő fokozatát a térdközépig érő nadrágok jelentik. A Belmanetti kényelmes átmeneti pizsamái 95% pamutból és 5% elasztánból készülnek, így kellően melegen tartják a testet, ugyanakkor rugalmasan, lágyan simulnak a vonalakhoz. 

Ahogy egyre inkább közelednek az őszi hónapok és válnak egyre hidegebbé az éjszakák, úgy érdemes a pizsamát is lecserélni. Az igazán hideg téli hónapok előtt jó megoldást jelenthetnek a hosszú ujjú, hosszú szárú, de anyagukban még vékonyabb, lenge pizsamák. A 100% pamut, pamut és modál vagy pamut és poliészter anyagösszetételű pizsamák kellően szellősek, kényelmesek, nem tapadnak és nem csavarodnak a testre. Jó választás akkor is, ha alvás közben gyakran kitakarózol vagy a párod/gyermeked húzza le rólad a takarót. 

Ha pedig nagyon fázós vagy, ill. már most szeretnél felkészülni az igazán hideg, vacogós téli hónapokra, akkor a Belmanetti bambusz plüss pizsamái mellett nem mehetsz el szó nélkül. Ezek a pizsamák a bambusz minden fantasztikus tulajdonságát magukon viselik: puha tapintású, kényelmes, higiénikus, remekül lélegző anyaguk nem büdösödik, sokáig friss marad, elegáns fényük pedig igazán exkluzív érzéssel ajándékoz meg. 

 

Vége a forró nyári estéknek, élvezd most a hűvösebb, átmeneti időt is a Belstilo pizsamákban! Nézd meg az új kollekciót »

2021 augusztus 25 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.