DoubleFace - Különleges, kétoldalas anyag a bőrödnek

DoubleFace - Különleges, kétoldalas anyag a bőrödnek

A DoubleFace egy különleges kétoldalas anyag, amely ötvözi a bambusz, a pamut és a poliészter legjobb tulajdonságait. A DoubleFace ruhadarabok belső oldala bambusz-pamut keverék, így bőröd kizárólag természetes, bőrbarát anyagokkal érintkezik. A külső oldal pedig habos poliészterből készül, amely mindig melegen tart. Gyere, ismerd meg a Belstilo kivételes DoubleFace anyagát, amellyel otthonodban is úgy érezheted magad, mintha egy 5 csillagos szállodában lennél.
Szabadidőruha-trendek modern nőknek

Szabadidőruha-trendek modern nőknek

Ha meghallod a szabadidőruha szót, neked is a szürke, bolyhos mackónacik és a kinyúlt, megunt pólók jutnak eszedbe? Ha igen, ezen itt az ideje változtatni. Legyél szexi otthon is a Belmanetti és az Admas csodás szabadidőruháival. Olvass tovább és fedezd fel az otthoni viselet divatos, újragondolt darabjait.
2022 február 15 — Eszter Belstilo
Top 5 szabadidőruha otthonra és home office-ra

Top 5 szabadidőruha otthonra és home office-ra

Az otthoni ruha többé nem a festékfoltos macinacit és a kinyúlt pulóvert jelenti. A Belmanetti szabadidőruháival otthon is nőies maradhatsz, a lenyűgöző anyaghasználat pedig segít, hogy minden pillanatban komfortosan érezd magad a bőrödben. Nézd meg, mik voltak a tavalyi év legnépszerűbb melegítői, és add át magad te is a Belmanetti kényelmének!
2022 január 18 — Eszter Belstilo