Szexi hálóruha- és fehérnemű-kollekció az Ysabel Morától

Szexi hálóruha- és fehérnemű-kollekció az Ysabel Morától

Nyakunkon a forró nyár, ezzel együtt a várva várt nyaralás, a hosszú nappalok és a romantikus, fülledt éjszakák időszaka. A spanyol Ysabel Mora lehengerlő újdonságokkal készült a legmelegebb évszakra és a legújabb darabok még épp időben megérkeztek hozzánk is. Ebben a cikkben a márka legújabb csipkés hálóruháit, szexi fehérneműit, valamint különleges papucsát mutatjuk be Neked. Olvass tovább és lepd meg magad egy igazi öngondoskodós ajándékkal még a forróság beköszönte előtt.
2022 május 17 — Eszter Belstilo
Tovább bővült az új, tavaszi hálóruha-kollekció

Tovább bővült az új, tavaszi hálóruha-kollekció

Április elején debütált a webshopban az Admas legújabb tavaszi hálóruha-kollekciója, de máris újabb nyárias termékekkel bővült a Belstilo éjszakai ruházat-választéka. A bohém, mintás és a bájosan egyszerű, egyszínű darabok mellett ezúttal helyet kaptak a kínálatban az érzéki, csipkés tavaszi-nyári hálóruhák, a lenge hálóingek és a tikkasztó kánikula elviselését megkönnyítő férfi pizsamák is. Gyere, találd meg gardróbod legújabb kincsét, lepd meg magad egy szuperkényelmes nyári hálóruhával.
2022 április 19 — Eszter Belstilo
Hálóruhában, fehérneműben vagy meztelenül? Miben ajánlott aludni?

Hálóruhában, fehérneműben vagy meztelenül? Miben ajánlott aludni?

Az egészséges és pihentető alváshoz jóval több kell, mint hogy egyszerűen bedőlsz az ágyba. Fontos a megfelelő környezet megteremtése: a kellemesen hűvös hőmérsékletű, elsötétített szoba, a kényelmes ágy. Sokan úgy vélik, hogy a jól megválasztott hálóruha is ezen tényezők közé tartozik. 
2020 április 28 — Eszter Belstilo
Címkék: hálóing pizsama