Ami az időjárást illeti, már most kopogtat a tél az ablakunkon és szinte kettőt pislogunk, máris a karácsonyi hajtásban és az ajándékok utáni szaladgálás forgatagában találjuk magunkat. Szerencsére pont a legjobbkor érkezett meg a webshopba a Belmanetti legújabb, 2022-es téli fürdőköntös kollekciója. Olvass tovább, ismerkedj meg a pihe-puha darabokkal, amelyek nemcsak szeretteid karácsonyfája alatt fognak remekül mutatni, de a hűvös, sötét estéken testedet és lelkedet is garantáltan felmelegítik majd.

Téli fürdőköntösök a minimalista stílus kedvelőinek

Habár a Belmanetti téli kollekciója 2022-ben is bővelkedik merész és modern darabokban, a márka idén sem feledkezett meg a letisztult, nőies szabások és színek szerelmeseiről.

Akár a teleléshez választott szálloda wellnessrészlegén lógatod a lábadat, akár az esti filmezés mellé keresel egy pihe-puha és meleg ruhadarabot, a Belmanetti fehér, rózsaszín és málna árnyalatú darabjai között garantáltan megtalálod majd a minden alkalomhoz szuperül passzoló téli fürdőköntöst.

A Belmanetti hófehér wellsoft fürdőköntösei idén ősszel és télen kétféle hosszúságban és szürke szegélyekkel elérhetők:

Anyagok tekintetében tovább hódítanak a wellsoft fürdőköntösök, amelyek prémium mikroszálas anyaguknak köszönhetően könnyed és kényelmes darabok a téli időszakban.
Kapucnis kivitelben fehér színben, rózsaszín szegéllyel, vagy púderrózsaszín színben és fehér szegéllyel rendelhetők.



Ha pedig a nőies wellsoft köntösödet elegáns galléros kivitelben választanád, a rózsaszín és fehér alapszín mellett málna árnyalatban is választhatod vadiúj kiegészítődet. Ez a merész és szenvedélyes szín pedig azonnal megragadja majd kedvesed tekintetét, amint kilépsz a fürdőszoba ajtaján.

Egy csipetnyi nyár a télben, avagy fürdőköntösök vidám színekben

A Belmanetti idei fürdőköntös kollekciójának bohém árnyalatai még a legborúsabb hétköznapokon és a koromsötét délutánokon is csempésznek egy kis vidámságot a napodba.

A téli kollekció bővelkedik különleges árnyalatokban, hiszen vadiúj fürdőköntösödet

Téli fürdőköntösök különleges mintákkal

Ha egyedi ízlésedet egy igazán feltűnő darabbal hangsúlyoznád, a Belmanetti 2022-es téli fürdőköntös kollekciója igazi kánaán lesz számodra.

A márka nyomott mintás fürdőköntösei nemcsak belső, garantáltan bőrbarát és kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkező anyagösszetételüknek köszönhetően tűnnek ki a kollekció többi darabja közül, hanem csodás színeik és lenyűgöző mintáik miatt is.

A mályva színű állatmintás, valamint a kék színű geometrikus téli fürdőköntösök a legfázósabbak számára 120 cm-es hosszúsággal, gallérral és elegáns megkötővel választhatók, de ha valami sportosabbra vágysz, ugyanezeket a mintákat a márka 100 cm-es, enyhén A-vonalú, végig cipzáros fazonján is viszontláthatod.

A legtrendibb anyag a 2022-es téli fürdőköntös kollekcióban: íme a biopamut

A Belmanetti idei téli fürdőköntös kollekciójában nemcsak a kényelem, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kapott.

A biopamut fürdőköntösök már az előállításuk során rengeteg vizet és energiát takarítanak meg Földünknek, emellett pedig organikus tulajdonságaiknak köszönhetően garantáltan bőrbarát, hipoallergén és tartós viseletet biztosítanak érzékeny bőrű viselőjüknek.

A legújabb kollekció darabjai között megtalálhatók a nőknek készült rövid (100 cm-es) és hosszabb (120 cm-es) fürdőköntösök, de a márka természetesen a férfiak kényelméről sem feledkezett meg. Válassz a sajátodhoz illő téli fürdőköntöst párodnak, édesapádnak, legjobb barátodnak vagy testvérednek a fehér színű kapucnis vagy a fehér és szürkészöld színben elérhető kimono szabású fürdőköntösök közül.


Épp egy meleg és kényelmes fürdőköntöst keresel a kuckózós őszi-téli időszakra?
Nézd meg a Belmanetti vadiúj kollekcióját ITT »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.